POHORSKI E-BIKE, GRAVEL & MTB VZPON​

Kolesarska prireditev, ki se odvija s ciljem vzpona na Pohorje, obeta izjemno dinamično in raznoliko doživetje za udeležence kolesarjenja

POHORSKI E-Bike, Gravel & MTB Vzpon

Kolesarska prireditev, ki se odvija s ciljem vzpona na Pohorje, obeta izjemno dinamično in raznoliko doživetje za udeležence kolesarjenja

TRASA

VZPON NA POHORJE

PRIJAVNINA: 35 € (vključno do 31. 7. 2024).
Redna cena prijave znaša 40 € (od 1. 8. do 6. 9. 2024)


Prijave so možne preko spletne prijavnice na www.protime.si ali preko gumba spodaj do 6. 9. 2024.
Prijave in plačila na dan teka ne bodo mogoča.
Število tekačev je omejeno, prijava je možna le do zapolnitve mest.


Plačilo prijavnine se izvede preko kreditne/debetne kartice ali na TRR SI56 1010 0005 7629 053, Protim.e d.o.o., Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor preko spletne banke ali z UPN obrazcem (plačilnim nalogom – »položnico«).
Sklic za plačilo: SI00 14092024. Prijava velja s plačilom prijavnine in stopi v veljavo z datumom plačila prijavnine.

POZOR: Višina prijavnine se upošteva glede na datum plačila in ne na datum prijave. Že vplačana prijavnina se ob morebitnem nenastopu ne vrača. Vrne se le ob predložitvi zdravniškega potrdila do 16. 09. 2024.

SKUPNA DOLŽINA: 10,42 km

VIŠINSKA RAZLIKA: 654 m

Kolesarska prireditev, ki se odvija s ciljem vzpona na Pohorje, obeta izjemno dinamično in raznoliko doživetje za udeležence kolesarjenja. 

Vzpon na Pohorje je prava priložnost za prikaz raznolikosti kolesarskih kategorij in opreme. Udeleženci bodo lahko izbirali med različnimi vrstami koles, kot so električna kolesa (Ekolesa), gorska kolesa (MTB), kolesa za makadamske poti (Gravel) in še več. To omogoča, da se vsak tekmovalec prilagodi svojim sposobnostim in željam, obenem pa dodaja pestrost in zanimanje za gledalce in udeležence.

Tekmovalna pot bo raznolika in vključevala različne vrste terenov, kar bo dodatno poudarilo prednosti posameznih tipov koles. Električna kolesa bodo blestela na strmih odsekih, kjer bo moč motorja koristila pri premagovanju višinskih razlik. Gorska kolesa se bodo izkazala na zahtevnih gozdnih poteh in spustih, medtem ko bodo kolesa za makadamske poti z lahkotnostjo premagovala neravne površine.

Zaključek vzpona na Pohorje pa bo prava priložnost za druženje in izmenjavo vtisov med vsemi udeleženci. Zmagovalci v posameznih kategorijah bodo deležni zasluženih priznanj in nagrad, vsi pa bodo odnesli nepozabno izkušnjo premagovanja izziva na kolesu v čudoviti naravi Pohorja.

Za udeležence pripravljamo bogat štartni paket (spominska številka, finisher medalja, zdravstveno varstvo, zapore in organizacijo, napitki, okrepčilo, brisača, borša-vreča za čevlje, pozdrav sponzorjev, …).

URADNI PODPORNIK TEKA ZDRAVJA JE

PRIJAVA NA TEKA

Zagotovite si mesto na izbranem teku tako, da izpolnite spodnjo prijavnico partnerja dogodka Maribor InMotion, Protime. Prijave so možne do 15. septembra.

REZULTATI TEKOV 2023

UTRINKI LANSKIH TEKOV

ŠE VEČ GIBANJA IN ZABAVE

Preverite še druge dogodke, ki se bodo odvijali čez vikend.

ZZROLANO MESTO

NEDELJA, 17. SEPTEMBER​

FIT MARIBOR

SOBOTA, 16. SEPTEMBER

Maribor INMotion Ajdin tek

AJDIN OTROŠKI TEK

PETEK, 15. SEPTEMBER​